OM HAGA S.U.P

SUP-Stand Up Paddelboarding - en av världens trendigaste och snabbast växande vattensporter finns Hagaparken!


PADDLA STAND UP PADDLEBOARD TILLSAMMANS PÅ VACKRA BRUNNSVIKEN

MED VÄNNERNA, KOLLEGORNA ELLER KUNDERNA. NJUTNING ELLER TUFF TRÄNING - NI VÄLJER SJÄLVA


SUP står för Stand Up Paddleboarding. Man står upp på en bräda, liknande surfbräda och paddlar med en paddel. Man får fenomenal core-träningen då man använder hela kroppen och det instabila underlaget gör även att hela kroppen måste vara med och kompensera.


- SUP är lätt att lära sig. Du kan börja att stå på knä för att sen komma upp på fötter. Det är ett enkelt sätt att njuta av att vara på vattnet. Oavsett om du vill träna kondition, styrka och balans, paddla ut på en långtur med vänner eller bara paddla ut och njuta av sol och bad så kan du göra precis detta enkelt på en SUP.


Låt oss guida er utmed denna naturupplevelse på Brunnsviken i vackra Kungliga Hagaparken med strandhugg på en klippa utmed vägen.  


 

Om Haga SUP

Vår kursverksamhet startade 2010 och då i Sturebadet Hagas regi. Då Sturebadet Haga stängde 2016 startade Kerstin Larsson, då Eventchef på Sturebadet sitt eget företag Haga S.U.P.

2021 blev Caroline Löfdahl partner och vi ombildade tillsammans Haga S.U.P AB.

Idag är vi ett härligt gäng som älskar att skapa magiska upplevelse-event i Hagaparken. Vårt team består av passionerade SUP-instruktörer, PT-tränare och gruppträningsinstruktörer som tar hand om gästerna på bästa sätt.


Haga S.U.P har blivit en plats för gemenskap. Gemensamt har vi längtan att komma ut i naturen, vädret spelar ingen roll, vi paddlar ut, tar ett dopp, tränar, vilar och har det helt magiskt på vattnet! Känner du som oss så möts vi på brädan!