OM HAGA S.U.P

SUP - en av världens trendigaste och snabbast växande vattensporter finns Hagaparken!


PADDLA STAND UP PADDLEBOARD TILLSAMMANS PÅ VACKRA BRUNNSVIKEN

MED VÄNNERNA, KOLLEGORNA ELLER KUNDERNA. NJUTNING ELLER TUFF TRÄNING - NI VÄLJER SJÄLVA


SUP står för Stand Up Paddleboarding. Man står upp på en stor surfbräda och paddlar med en enbladig paddel. Man får fenomenal core-träningen då man använder hela kroppen och det instabila underlaget gör även att hela kroppen måste vara med och kompensera.


- SUP är lätt att lära sig med rätt utrustning och ger en omedelbar känsla av prestation! - SUP ger enormt bra träning i både styrka, uthållighet och inte minst balans!


- SUP är roligt, socialt och lätt att göra med vänner! SUP har något för alla.


Låt oss guida er utmed denna naturupplevelse i Brunnsviken vid Kungliga Hagaparken med strandhugg på en klippa utmed vägen. Kanske vill ni att en lyxig picknickkorg medföljer som en energiboost efter ett härligt pass? Det ordnar vi!


 

Om Haga SUP

Vår kursverksamhet startade 2010 och då i Sturebadet Hagas regi. Då Sturebadet Haga  stängde 2016 startade Kerstin Larsson, dåvarande Eventchef  Haga SUP. Vi är ett härligt gäng som älskar att skapa magiska upplevelse event i Hagaparken. Vårt team består av passionerade SUP-instruktörer, PT-tränare och gruppträningsinstruktörer som tar hand om kunderna på bästa sätt.